KERST 2023

Kerst is een tijd om samen te zijn en samen dingen te ondernemer.
Wat is nu leuker dan samen de kerst te verzorgen met een beetje hulp ( of een een beetje meer hulp voor diegene die dat wenst) van ons.
Wij verzorgen een complete beleving aan huis met onze workshop box.
In de box zitten de recepturen van uw gerechten die gekozen zijn, de ingredienten en de opmaak tips.
 

De mogelijkheden zijn:

1. Het gehele diner samen bereiden zonder onze hulp.
2. Het gehele diner zelf bereiden, maar wij verzorgen de garnituren + € 3,00 p.p.
3. Het gehele diner door ons bereidt, dat u alleen het vlees bakt en de vis/ vega.
4. Naast het diner een passend wijn arrangement
5. Naast de wijnen ook het servies ontvangen en vuil retour.

 

 

                                  Kerstmenu keuze

                     Frisse salade met carpaccio| pecorino| pittenmix| truffel dressing.
                                                             of
                       Gerookte zalm bonbon| frisse salade| passend garnituur
                                                            of
                    Eendenborst| sla mix| sinaasappel dressing| fruit van het seizoen
                                                            of
                 Gebakken paddenstoelen| noten| basilicum mayo| zuurdesem broodjes.
                                                           of
                            Sushi: urimaki| zalm| komkommer| avocado

 

                                          Tussen gerecht/ soep
                Wildbouillon met kastanje champignons |fijne prei| Madeira *
                                                    of
                        Bospaddenstoelensoep| verse kruiden| room
                                                    of
                           Salade| gegrild met ketjap| tauge| shi- take.
                     * wildbouillon is reeds gemaakt ivm  tijdschema

                                      Hoofdgerechten
          Heerlijk wildstoofpotje| knolselderij| wortel|aardappel*
                                               of
       Kalfssukade| kalfsjus| kruidenmelange uit eigen kruidenatelier.
                                               of
                         Zeebaars| romige kreeftensaus*
                                              of
         Zalmfilet uit de oven op| spinazie | zoete aardappel
                                              of
           Gevulde portobello| geitenkaas| courgette|knolselderij
* het wildvlees is reeds gegaard

                                      Nagerechten
      Monchou in een glaasje| ananas met honing uit de oven
                                           of
               Chocolade mousse| aardbeien  brownie
                                          of
Kaas plateau| kletsenbrood|walnoten met honing uit de oven| portstroop

Bijgerechten:
Garnituur: pastinaak puree| gegrilde wortel |spruiten in honing| rozeval met rozemarijn**
**garnituur kan indien gewenst ook gemaakt worden door onze chefs tegen meerprijs € 3,00 pp

© 2019 - 2023 Flames & Flavours by ton | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel